Contact

Ik kom graag vrijblijvend met je in contact. Soms is het gewoon makkelijker om te bellen of te mailen.

 

Twijfel niet om contact op te nemen.

 

Je bent misschien dichter bij een nieuwe stap in de goede richting dan je denkt. Soms is het maar één mailtje of telefoontje verwijderd.

 

Je krijgt altijd eerlijk en oprecht advies van mij. Vragen staat vrij 🙂

Waarvoor kan je contact opnemen met mij?

✔️ Informatie of afspraken maken

✔️ Vragen over de verschillende behandelingen:

  • Be You traject
  • De-Coupling behandeling
  • Reiki
  • Reconnective Healing
Hoe?  Stuur een Whatsappje via de Whatsapp-button óf vul het contactformulier in!

Neem contact op

KVK-nummer: 91457556

F.A.Q.

Een sessie kan confronterend zijn, maar nooit op een negatieve manier. Je leert soms nieuwe dingen over jezelf, of krijgt een bevestiging van wat je eigenlijk diep van binnen al voelde. Maar alle sessies zijn gericht op de groei van jou als persoon, in jouw eigen tempo. Dit gebeurt in een veilige setting, je zet stappen buiten je comfortzone maar geen stappen die je zelf niet aan kunt op dit moment.

Door je zorgverzekering worden deze sessies niet vergoed, maar informeer eens bij je werkgever naar de mogelijkheden. Persoonlijke groei staat namelijk gelijk aan professionele groei, win-win dus. Je werkgever kan ervoor kiezen bij te dragen aan, of de investering van coaching te vergoeden. Informeer ook eens naar of er een ontwikkelbudget beschikbaar is.

Het traject is geen vervanging van een psycholoog, dit is alleen wel een waardevolle aanvulling daarop. Een psycholoog heeft een andere benadering. Ik graaf niet met je in het verleden, maar plant een positief zaadje met jou samen voor jouw toekomst!

Het mooie aan de holistische benadering die ik bied is dat het niet nodig is om in het verleden te wroeten. We gaan aan de slag met waar jij NU tegenaan loopt en kunnen zo onder andere d.m.v. een spiertest naar de kern van je probleem komen, zonder daar erg inhoudelijk over te praten. Kom het gewoon ervaren!

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?