Mind Creating, emotionele blokkade oplossen, Bergen NH, Alkmaar, Heiloo, Holistisch coach, visualisatie, hypnose

Hoe Mind Creating mijn heftige emoties aanpakte.

Van stress naar ontspanning: Mijn persoonlijke ervaring

Er was een tijd in mijn leven dat ik bij het kleinste beetje irritatie ontplofte. Een foutje op het werk, vastzitten in het verkeer, of als de kinderen iets deden wat me irriteerde—ik ging meteen door het dak. Stress was mijn constante metgezel, en het maakte niet uit hoe hard ik probeerde om te ontspannen, het lukte gewoon niet. Het voelde alsof ik vastzat in een eindeloze cirkel van frustratie en onrust, zonder echt te weten hoe ik eruit kon komen.

 

Herkenning van innerlijke onrust

Misschien herken je dit gevoel wel. Je probeert je leven op de rit te krijgen, maar toch blijf je tegen dezelfde problemen aanlopen. Er is die constante onderhuidse spanning, boosheid die op de loer ligt, en emoties die je overvallen zonder waarschuwing. En wat het nog verwarrender maakt, is dat je vaak niet eens precies weet waar het allemaal vandaan komt. Het is alsof er iets diepers speelt, iets wat je met je hoofd niet kunt bevatten.

 

De ontdekking van Mind Creating

Op een gegeven moment ontdekte ik iets wat mijn kijk op dit alles totaal veranderde: Mind Creating. Dit is geen standaard methode, maar een unieke manier om met visualisatie en hypnose te werken aan de diepere lagen van jezelf. Het gaat verder dan wat ik ooit eerder had geprobeerd en bracht me naar de kern van mijn emoties, voorbij wat ik met mijn bewuste gedachten kon begrijpen.

 

Hoe ik met Mind Creating emoties uit mijn onderbewuste ontdekte

Wat me meteen opviel, was hoe Mind Creating me hielp om de verbinding te herstellen tussen mijn hoofd, hart en onderbuikgevoel. Voor het eerst in lange tijd kreeg ik helderheid over mijn gedachten en gevoelens. Het voelde alsof ik eindelijk de puzzelstukjes van mijn leven begon te begrijpen. Ik ontdekte dat veel van mijn emoties en patronen niet zomaar uit het niets kwamen, maar diep in mijn onderbewuste lagen opgeslagen waren, soms zelfs doorgegeven van eerdere generaties. Het besef dat sommige van deze gevoelens misschien niet eens echt van mij waren, maar van mijn voorouders, was een eye-opener.

 

Dankzij Mind Creating begon ik deze blokkades stap voor stap op te lossen. Het was alsof ik een zware last van mijn schouders afgooide. Niet alleen begon ik me rustiger en gelukkiger te voelen, maar ik merkte ook dat de relaties met de mensen om me heen verbeterden. Het leven voelde ineens minder zwaar, minder overweldigend.

 

Een positieve invloed op mijn kinderen

Wat ik vooral bijzonder vond, was dat deze methode niet alleen mij hielp, maar ook mijn kinderen. Door mijn eigen emoties en patronen te helen, voelde het alsof ik hen ook bevrijdde van deze last. Het gaf me het gevoel dat ik iets waardevols deed, niet alleen voor mezelf, maar ook voor de generaties na mij.

 

Door Mind Creating leerde ik weer te luisteren naar mijn onderbuikgevoel, mijn intuïtie te volgen en betere beslissingen te nemen. Het gaf me een gevoel van controle terug over mijn eigen leven, iets wat ik al jaren kwijt was.

 

De eerste en laatste stap naar rust en balans

Als je je herkent in mijn verhaal, al heel veel geprobeerd hebt en je merkt dat je vastzit in oude patronen die je niet kunt verklaren, dan zou ik je willen aanmoedigen om dit eens te proberen. Mind Creating heeft mijn leven veranderd, en het kan jou misschien ook helpen om die rust en balans te vinden waar je zo naar verlangt. Het heeft me laten zien dat het mogelijk is om weer in verbinding te komen met mezelf en het leven op een soepelere manier te ervaren. En dit zonder in mijn verleden te graven!

 

Als je nieuwsgierig bent, maak dan die afspraak. Misschien is dit wel de eerste stap naar een leven waarin je je weer kalm, gebalanceerd en in controle voelt.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Hallo 👋
Kan ik je helpen?